Wilt u meer weten over het aanbod van Kindzorg M voor u of uw kind? Of wilt u uw kind aanmelden voor begeleiding?

Wij kennen geen wachtlijst voor de individuele begeleiding. Na de aanmelding volgt de uitnodiging voor een intake of kennismakingsgesprek. Dit gesprek wordt meestal binnen 2 weken ingepland. Samen met u brengen wij de wensen van u en uw kind in kaart en wij geven u een advies voor het vervolg.

Mail ons op info@kindzorgm.nl of neem telefonisch contact op met ons: 06-14918547.

U vindt ons op de Nicolaas Oostinghweg 7 in De Wijk. Onze praktijk is gelegen aan een rustig hofje in De Wijk, tussen Hoogeveen en Meppel op de rand van de provincie Drenthe.

Kindzorg M is lid van:
KLIK Drenthe Kindzorg M op Klik Drenthe

Niet helemaal tevreden?

Bent u ergens ontevreden over, of heeft u een klacht over onze zorg? We gaan graag met u in gesprek en op zoek naar een oplossing.

Wilt of kunt u de klacht niet bespreekbaar maken met ons, of wenst u onafhankelijke ondersteuning hierbij, dan kunt contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. Klachtenportaal Zorg is een externe organisatie waar we zijn aangesloten om onvrede en klachten over onze zorg te helpen oplossen.

Heeft u uw klacht of onvrede opgestuurd, dan beoordeelt Klachtenportaal Zorg of deze voldoet aan de voorwaarden deze in behandeling te nemen en welke procedure erbij past. Als er informatie ontbreekt of onduidelijk is, nemen zij contact met u op om het volledig te maken en ervoor te zorgen dat de klachtenprocedure goed opgestart wordt.

Wilt u advies over hoe u om kunt gaan met een situatie waar u ontevreden over bent? Ook dan kunt u contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. U start dan nog geen procedure op.

Geef uw klacht door met het klachtenformulier op de website van Klachtenportaal Zorg. U kunt ook een e-mail sturen aan info@klachtenportaalzorg.nl. Weet u niet welke klachtenprocedure voor u geldt? Ook daar kan Klachtenportaal Zorg u mee helpen.

Het doel blijft het oplossen van onvrede en klachten.

klachtenportaal zorg - logo

Ons telefoonnr: 06-14918547

e-mail: info@kindzorgm.nl